UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ: Monstrouzna seksualna boleština stigla u Srbiju - iKragujevac


Vesti

Užas i jeza preblage su reči za seksualni fetiš po imenu “Crush”, odavno poznat u svetu, koji je stigao u Srbiju.

Ova čista boleština svodi se na ubijanje životinja, uglavnom malih. Monstoruzni čin ubistva se snima, a onaj koji gleda snimak doživljava seksualni vrhunac baš u trenutku kada nedužno biće gubi svoj život. Mogli smo da stavimo fotografije ove svirepe “igre”, ali, verujte nam na reč, ne želite to da vidite. U “najmanju ruku” pripašće vam muka, imaćete košmare, a slike će vas progoniti do kraja života. Uglavnom ubijaju štence, mačiće i zečeve. U većini slučajeva, to radi devojka od koje se zahteva da za određen novac obuje štikle, bude bosa ili ima nešto specifično na stopalima, kao i da je oskudno odevena. U ovom konkretnom slučaju koji se dogodio u Srbiji, devojci za ovu odvratnost ponuđeno je 500 evra. Iako ona u poruci odbija da pristane na ovu ponudu, onaj ko joj nudi joj kaže da će je keš opustiti!

Ove podatke i infromacije dala nam je Slavica Vukelić koja je preko svog Fejsbuk naloga podelila ovu informaciju sa javnošću i kojoj se javilo nekoliko devojaka koje su dobile ove ponude.

Prenosimo vam prvo njen status u celosti, a potom uznemirujući SMS koji je dobila jedna od devojaka kod nas.

– “Crush” se naziva monstrouozna pojava kada neko gazi i ubija malu životinju- štene, mače, zeku, pile, prase, miša, a neko drugi, gledajući to, doživljava seksualno zadovoljenje. Negde u svetu, mnogi ljudi se bore protiv ovoga, svim raspoloživim načinima.

– Ako ste čuli da je slična poruka došla još nekome, molim vas da mi javite – napisala je Slavica.

Ovo je jedna od poruka koju je dobila jedna od devojaka:

– Ovu poruku je dobila devojka koju znam, od njoj nepoznate devojke. Poslala sam prepisku i profil Odeljenju za visokotehnološki kriminal, koje je prosledilo Odeljenju za oganizovani kriminal.

Dakle, ovaj slučaj prijavljen je Sektoru unutrašnje kontrole, a potom je predat načelniku Uprave kriminalističke policije. Iste ponude, navodno, dobile su i devojke u Nišu.

– Videla sam i poruke koje su dobile devojke u Nišu, a po stilu pisanja i gramatici, lako je zaključiti da nije ista osoba – kaže nam Slavica. Dodaje da je u svetu ova ponuda vrlo raširena i da se time najviše bave Azijati. S obzirom na cifru koja je ponuđena u ovom slučaju, mislim da su naručioci stranci i da su oni već dobro umreženi u Srbiji – objašnjava Slavica.

Ova jeziva boleština je u svetu odavno poznata, a radi se o psihičkom poremećaju mozga, odnosno bolesti koja, prema rečima stučnjaka, ne može da se izleči. Na svetu postoji mnoštvo organizacija koje se bore protiv ovog fetiša, a najpoznatija je stopcrush.org.

(Milica Čule/telegraf.rs) 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu