OTKRIVAMO: Ovako Kragujevčani traže devojku na internetu! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Kragujevčanke se žale da su same i da im muškarci ne prilaze, pitaju se zašto. Možda se odgovor na to pitanje krije u ovome...

Naime, na internetu možete sve češće videti oglase koje postavljaju Kragujevčani, traže devojku, ali na internetu. SKANDAL: Kragujevčanke nude seks na internetu! Evo šta sve nude i kako izgleda OGLAS (FOTO)

Najpre kreiranje nikova. Ili šifri. Smišljanje identiteta koji bi eventualno trebalo da privuče određeni plen u kavez. Ako samo površno analizirate šta se sve pojavljuje kao niknejm na našim domaćim čet poligonima, sa lakoćom možete zaključiti da smo debelo isfrustrirana nacija. Sve se manje više kreće u pravcu traženja instant seksa. Znači, princip davanja imena je sledeći: pored nadimka ili neke specifične osobine koju obično ima neki organ, stavlja se broj santimetara, obim, potentnost, moć, mogućnosti… I tu se ne mogu napraviti razlike, jer i žene i muškarci su podjednako spremni na svakakve stvari. Suština je da se svi oni većini predstave kao neshvaćene dušice koje su žrtve neuzvraćenih ljubavi, a u biti su proračunate osobe koje imaju samo jednu jedinu nameru.

Željni su seksa, u svakom trenutku. Očajnički traže idealnu polovinu iz svoje glave sa kojom bi eventualno doživeli par sekundi samozaborava. Prave kompromise. Prelaze preko principa. I pristaju na mnoge uslove, ne bi li im čet pobeda, koja se desi onda kada dve osobe razmene brojeve telefona, dala sigurnost da su oni još uvek u igri. 

Tačno se zna kako se počinje razgovor kada nekog ukliknete, kada treba reći godine, kada se izjasniti za koga smo glasali, gde živimo, gde smo trenutno dok tipkamo, čime se bavimo, da li smo u braku, da li smo zauzeti, da li volimo grupno ili jedan na jedan, da li jedemo belu ili crnu čokoladu… Ovo može da ide u nedogled, ali čet razgovor postaje ozbiljan kada vas strana koju ne vidite pita šta preferirate u seksu. 

 Svet je zaista postao opasno mesto i više niko nema vremena da rizikuje ni sekund. Komunikacija u vidu elektronskih reči ubila je flert, ali je rodila nešto sasvim novo, što je mnogima pomoglo da se bar ponekad, ako ništa drugo, osećaju poželjno i zadovoljno.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu