Izrada Akcionog plana za razvoj turizma grada Kragujevca - iKragujevac


Vesti

U Biznis inovacionom centru, u petak, odrzan je prvi sastanak Radnog tima, za izradu Akcionog plana realizacije Strategije razvoja turizma grada Kragujevca za 2015. godinu. . Zadatak radnog tima je da pripremi podatke i činjenice kao i projektne ideje iz oblasti turizma, kako bi realizacija odabranih projekata počela tokom 2015. godine.

Radni tim je sačinjen od predstavnika gradske uprave, relevantnih institucija iz oblasti turizma i srodnih grana privrede, kao i predstavnika udruženja građana i inicijativa značajnih za turističku ponudu grada.

Na sastanku govorilo se o zadacima i planu rada. Tokom februara biće održani radni sastanci fokus grupa, koje će biti formirane prema strateškim ciljevima navedenim u Strategiji razvoja turizma. Krajnji cilj Radnog tima je odabir i od 6 do 9 projektnih ideja iz Strategije, a koje treba da budu sastavni deo Nacrta Akcionog plana razvoja turizma grada Kragujevca za 2015. godinu. Rok za izradu Nacrta je 28. februar, posle čega će biti dostavljen Gradskom veću na usvajanje.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu