"Zastava oružje" najbolja na turniru "Igrajmo za 16" - iKragujevac


Sport

U Kragujevcu je završen šesti kvalifikacioni turnir "Igrajmo za 16" u grupi Gradovi. Pobednik ovogodišnjeg turnira u Kragujevcu je ekipa "Zastava oružje".

Na parketu kragujevačke hale "Jezero" nakon veoma uzbudljive finalne utakmice protiv Sportskog kluba "Fitnes", ekipa "Zastava oružje" je sa peharom i rezultatom 2:1 slavila pobedu. 

Pobednička ekipa će prvi put učestvovati na završnom turniru u Beogradu 31. marta.

Stefan Jeftović iz ekipe "Zastava oružje" kaže da su veoma srećni što su pobednici ovakvog turnira i da im je bilo zadovoljstvo i čast da budu deo svečanosti.

Igrači "Sportskog kluba Fitnes" su u polufinalu bili su bolji od ekipe "Vojske Srbije" pobedivši rezultatom 3:2, dok su pobednici ovog turnira "Zastava Oružje" u polufinalnom meču savladali ekipu "Dak drum šop" sa 3:1.

Za regularnost takmičenja i ove godine bile su zadužene sudije Fudbalskog saveza.

Nemanja Radić sudija Fudbalskog saveza Kragujevca, je izjavio da je ceo turnir protekao u naboljem redu, da su timovi bili profesionalni u svakom smislu reči.

Tu su, kao i svake godine, bili predstavnici iz organizacionog odbora turnira "Igrajmo za 16" i predstavnici grada Kragujevca.

Svetozar Stanković, predstavnik Organizacionog odbora turnira "Igrajmo za 16" zahvalio je gradu Kragujevcu i svim učesnicima, kojih je svake godine sve više, jer dok je tako živeće i uspomena na poginule u RTS-u, a to i jeste cilj svih učesnika".

U revijalnoj utakmici svoje fudbalsko znanje pokazali su mali fudbaleri iz "Sportskog kluba Fitnes".

Ovogodišnji turnir su organizovali Grad Kragujevac, Dopisništvo RTS-a, "Sportski centar Mladost" i Fudbalski savez Kragujevca.

 

izvor: rts.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu