Muta: Hvala publici, odigrali smo jako dobro - iKragujevac


Sport

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Muta Nikolić rekao je da bi njegova ekipa imala mnogo bolje rezultate da stalno igra kao u pobedi nad Himikom.

- Hvala, najpre, publici koja nas bodri u najtežim trenucima za klub, kada treba da se održimo. Odigrali smo jako dobro ovu utakmicu, sa mnogo energije, pameti, puno asistencija, borbenosti. Sve nam se pogodilo. Da igramo stalno ovako bilo bi mnogo boljih rezultata. Prolongirali smo pitanje trećeg kruga Evrokupa. Imamo sada najpre teško gostovanje u Podgorici, u okviru ABA lige, pa idemo u Berlin da pokušamo da prođemo i drugi krug. I, šta ćemo onda? Borimo se koliko možemo, pošteno igramo Evrokup i ABA ligu, rekao je Muta.

Radnički je kao domaćin savladao ukrajinski Himik sa 86:68i tako ostao u igri za plasman u osminu finala Evrokupa.

Bek Dušan Mlađan kazao je da je njegov tim protiv Himika možda odigrao najbolju odbranu u dosadašnjem delu sezone.

"Krenuli smo jako dobro, odigrali smo možda najbolju odbranu tokom sezone. Čestitam svim igračima i stručnom štabu za ovu veliku pobedu. Sada nas očekuje veliki okršaj sa Albom preko koje možemo da udjemo u osminu finala", kazao je Mlađan.

Radnički će u sledećem kolu gostovati Albi u Berlinu naredne srede, a za prolaz dalje Kragujevčanima je potreban trijumf.

izvor: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu