Plejmejker Radničkog kažnjen sa 115.000 dinara! - iKragujevac


Sport

Plejmejker Radničkog Marko Marinović kažnjen je sa 115.000 dinara zbog narušavanja ugleda "Kupa Radivoja Koraća".

Komesar za takmičenje Košarkaške lige Srbije, samim tim i "Kupa Radivoja Koraća", Darko Jovičić, izrekao je novčane kazne za prekršaje tokom završnog turnira nacionalnog Kupa Srbije.

Najgore je prošao plejmejker KK Radnički iz Kragujevca, Marko Marinović, koji će morati da plati 115.000 dinara zbog izjave koju je dao nakon polufinalnog meča sa Crvenom zvezdom Telekom.

Komesar za takmičenje obrazložio je ovako rigoroznu kaznu činjenicom da je Marinović svojom izjavom narušio ugled takmičenja koje je tokom prethodnog vikenda održano u beogradskoj hali "Pionir".

KK Crvena zvezda Telekom kažnjen je sa 57.500 dinara zbog ispada koje su navijači tog tima pravili tokom finalnog meča sa Mega Vizurom, dok je zabog istih prestupa u polufinalu, osvajač "Kupa Radivoja Koraća" kažnjen sa 34.500 dinara.

Novčane kazne u iznosu od 11.500 dinara, po na osob, moraće da plate Dejan Radonjić, Marko Simonović i Dušan Mlađan, zbog tehničkih grešaka koje su im izrečene u polufinalnom okršaju Crvene zvezde Telekom i Radničkog iz Kragujevca.

izvor: sportske.net

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu