Lešić: Da bi pobedili Zvezdu u Pioniru svi moramo da zaigramo iznad svojih mogućnosti - iKragujevac


Sport

Pred polufinalni duel u Kupu Koraća izmađu Radničkog i Crvene zvezde, najkorisniji igrač Kragujevčana u sezoni Sava Lešić izjavio je da je Zvezda veliki favorit, ali da se njegov tim neće lako predati.

"Zvezda je veliki favorit, ne samo u polufinalu, nego na celom turniru. Igraju pred domaćom publikom, imaju "dužu klupu", veće iskustvo, bolje rezultate. Pokazali su da igraju bolje na domaćem terenu, a tako je bilo i sa nama na prvom meču u ABA ligi koji se za nas završio neslavno. Međutim, u drugoj utakmici smo imali priključak, nesrećno smo izgubili. Kad god smo igrali skoncentrisano, mogli smo da pariramo jačima od sebe. Očekujem da u polufinalu svi zaigramo iznad svojih mogućnosti." - objašnjava Lešić.

Još pre četvrtfinala, u Kragujevcu se podigla velika "buka" pristalica Radničkog, a pobeda nad OKK Beograd bila je prasak koji je označio mobilizaciju pred odlazak u halu Pionir. Prvi put za pet godina, košarkaši iz Kragujevca igraće u Pioniru uz poveći broj navijača, a to drastično menja i motivaciju na parketu, poverava Lešić.

"Nama na parketu taj huk tribine Kragujevača stvarno puno znači. To je sjajan osećaj, kao i svakom igraču svuda u svetu koji igra u klubu sa vernim navijačima. Puno pobeda smo ostvarili samo uz njihovu pomoć. Kakav god rezultat bio u polufinalu, već sada se u ime ekipe zahvaljujem na dosadašnjoj podrši, a posebno na interesovanju i trudu da dođu u Beograd i bodre nas. Bili su uz nas u Sloveniji, rezultatom im nismo uzvratili, a evo ponovo nas prate. Pokazali su da su pravi navijači, pravi ljubitelji košarke. Ne garantujemo rezultat, ali za navijače koji su najavili dolazak sutra ostavljamo srce na terenu." - zaključuje Lešić.

Polufinalni susret između Radničkog i Crvene zvezde Telekom na programu je sutra u 17.00.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu