Austrijski Linc prvi rival Radničkog u Antaliji - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog nalaze se u Antaliji gde će boraviti do 14. februara. Šef stručnog štaba Radmilo Ivančević u Tursku je poveo skoro ceo standardni sastav iz prethodne sezone, pojačan trojicom novajlija i osmoricom mladih igrača.

Posle dvonedeljnih priprema u Kragujevcu, fudbaleri šumadijskog superligaša od nedelje su u turskom letovalištu Antaliji, koja svake zime postaje svetski fudbalski centar. Povratak je planiran za 14. februar.

Šef stručnog štaba Radmilo Ivančević u Antaliju je poveo skoro ceo standardni sastav iz prethodne sezone, pojačan trojicom novajlija i osmoricom mladih igrača. Golmanima Ognjenu Čančareviću i Žarku Trifunoviću pridružio se omladinac Marko Kostić.

Iz prvog tima nije otputovao mladi reprezentativac Ivan Petrović, koji nije našao zajednički jezik sa klubom o produžetku ugovora.

U Antaliji su otputovali: Petar Pavlović, Slavko Marić, Miloš Tintor, Lazar Rosić, Vladimir Bubanja, Nikola Kovačević, Stefan Nedović, Darko Spalević, Lazar Popović, Filip Knežević, Radovan Krivokapić, Bojan Beljić i Komnen Andrić, zatim novajlije: Dragan Čadikovski, Marko Adamović i Karim Alhasan, kao i trojica igrača na kaljenju: bek Darko Bjelanović, štoper Lazar Petrović i napadač Dejan Miljuš.

U ekspediciji, koju predvode predsednik kluba Milenko Marjanović i sportski direktor Dragan Anđelić, pored Ivančevića su njegovi pomoćnici Dušan Đorđević i Zoran Radosavljević, kao i trener golmana Dejan Jelčić.

Prvi protivnik prekosutra bi trebalo da bude austrijski Linc, a 6. i 8. februara mađarski prvoligaši Ujpešt Doža i Đer.

izvor:novosti.rs   foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu