Birčević i Kalinić: Nema problema, svom energijom na Strazbur! - iKragujevac


Sport

Pred novi duel sa Strazburom u Evrokupu Stefan Birčević i Nikola Kalinić pozivaju navijače da u što većem broju dođu u ''Jezero'', takođe napominju da u timu nema problema i da je sukob ostao iza njih.

 

Njihov sukob je izazvao veliku pažnju u domaćim medijima, ali pred sutrašnji meč sa Strazburom, i jedan i drugi uveravaju da je to sve bilo u žaru borbe i da su njihovi odnosi sada u najboljem redu.

''Između mene i Kaline je sve u redu, na tom tajm-autu je samo adrenalin pokuljao. Nemamo ništa jedan protiv drugog, sve je u najboljem redu. Naša poruka za pristalice je da takođe misle samo o narednom rivalu, dođu u Jezero i podrže nas onako kako znaju. Uzvratićemo borbom za Evropu'', poručio je Birčević.

I Nikola Kalinić ima slučnu poruku, ističući da je sve dobilo nba značaju, jer se dogodilo u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu.

''Odmah posle utakmice smo smirili strasti, baš zato da se ne diže tenzija. Ljudi smo, mladi smo, kad se u nešto uloži puno truda i želje, velika su i očekivanja. A kad se to ne desi, nervoza mora da se ispolji. Idemo dalje, nastavljamo kao do sada. Nema razloga za brigu o ovome, ni u klubu, ni oko njega'', poručio je Kalinić.

Utakmica između Radničkog i Strazbura igra se u sredu od 18 časova, cene ulaznica iznose 200 dinara, a meč će imati i humanitarni karakter.

Radnički uz poziv Kragujevčanima da dođu i podrže svoj klub, upućuje apel da ovom prilikom odvoje i prilog za mladog sugrađanina Aleksandra Prijovića, inače redovno prisutnog u hali Jezero. Aleksandar boluje od spine bifide, teškog deformiteta kičmenog stuba i od rođenja je vezan za invalidska kolica (detaljnije). Kutije za priloge nalaziće se na svim ulazima hale Jezero.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu