KK Radnički: Partizanu neće biti lako u Kragujevcu - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog dočekuju Partizan u derbi meču devetog kola ABA lige u nedelju od 19.00 časova. Tandem Radničkog Di-Džej Sili i Muftau Jaru složili su se u oceni da aktuelni šampion ABA lige može da bude savladan u "Jezeru" kao i da je tradicija na strani Šumadinaca.

Tradicija, koja je na strani Radničkog, dodatno uliva optimizam, smatra Di-Džej Sili, u iščekivanju prvaka.

"Mislim da možemo, znam da možemo da ih pobedimo. Kući imamo snažnu podršku navijača, nikome nije lako u 'Jezeru', pa neće biti ni prvaku lige. Jesu oni jak dobri, ali mi možemo da budemo bolji" istakao je Sili.

Muftau Jaru takođe će prvi put na megdan Partizanu koga jako poštuje ali veruje da nije nepobediv, pogotovu u hali "Jezero".

 "Oni su vrlo jaka ekipa, imaju snažan ofanzivni skok i sjajan šut za tri poena, posebno njihovih bekova, čvrsto igraju u odbrani. Imaju više dobrih igrača, dvojicu izuzetnih. Ali pokazaćemo da i mi imamo kvalitetan tim. Uveren sam da možemo da ih savladamo. To ćemo uspeti ako igramo svoju igru, sa jakom odbranom i dobrim skokom. Jesu oni prvaci i evroligaši, ali mi igramo Evrokup. Možemo da pobedimo bilo koga kada poštujemo dogovore i imamo podršku kakva je u 'Jezeru'" tvrdi najbolji skakač ABA lige.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu