Karte za Arsenal fest već u prodaji - iKragujevac


Kultura

U Kragujevcu će i ove godine, krajem juna, biti održan Arsenal fest, jedan od najperspektivnijih letnjih festivala na otvorenom u Srbiji.

Prethodnih godina na ovom festivalu učestvovale su najpoznatije muzičke grupe iz Srbije i regiona, ali i neka od svetski poznatih imena koja Kragujevčani do tada nisu bili u mogućnosti da vide i čuju.

Ovaj relativno mlad festival za kratko vreme uspeo je da svojim kvalitetom stekne reputaciju jednog od najzanimljivijih i najboljih u ovom delu Evrope.

Ljubitelji muzike i koncerata već u februaru sa nestrpljenjem očekuju objavljivanje imena prvih učesnika, a organizatori kao i svake godine iznenade publiku najaktuelnijim izvođačima sa domaće i svetske muzičke scene.

Za sada, po najavama možemo očekivati goste iz Škotske i Amerike.

Škotski pop bend “Teksas”, nekadašnji bubnjar grupe Ramons – Marki Ramon i američka grupa “Kultur šok”, prvi su poznati izvođači koji će se predstaviti kragujevačkoj publici.

Posetioci Arsenal festa i ove godine imaće mogućnost boravka u tradicionalnom festivalskom kampu koji će biti smešten kod stadiona Čika Dača.

Imena ostalih izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Arsenalu biće poznata narednih nedelja.

Komplet ulaznica za sva tri dana već je u prodaji, a po promotivnoj ceni od 2.000 dinara moći će da se nabavi do 14. marta.

Nakon toga, u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice kao i kompleti ali po nešto većoj ceni.

Ulaznice se mogu kupiti u Domu omladine i preko mreže Eventim.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu