Promocija romana "Dva i dva su pet" na Pravnom fakultetu - iKragujevac


Kultura

U okviru kulturnog programa Pravnog fakulteta u Kragujevcu, na poziv Unije Studentske i Asocijacije, 16. januara 2015. godine gostovaće književnica Miljena Minja Drndar.

Autorka će govoriti o svom novom romanu "Dva i dva su pet" , objavljenom na ovogodišnjem oktobarskom Sajmu knjiga, kao i o romanu po kome je čitalačka publika najpre upoznala - "Vaga za netačno merenje". Poetiku ovih romana čine sadržajne slike života, društvenih momenata, istorijskih trenutaka, ljubavi u najširem smislu kao i originalan način pripovedanja po kome je autorka prepoznatljiva. 

Čitaoci će imati priliku da čuju kako su nastali romani čudesne i netačne matematike, u kojoj ne važe pravila kao i kakve su to vage čiji tasovi ne mere tačno. Opredelivši se za život, optimizam i ljubav nasuprot smrti, nedaćama i mržnji, Miljena Drndar će vas povesti na put koji su već pregazili likovi koje je stvorila.

Miljena Minja Drndar je rodjena 8. decembra 1970. godine. Završila je Pravni fakultet u Beogradu. Član je Udruženja književnika Srbije. Trenutno živi u Nemačkoj.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu