Noć knjige u knjižari Laguna - iKragujevac


Kultura

U petak, 12. Decembra, od 17 do 24 sata u svim knjižarama „Delfi“, kao i u klubovima čitalaca , po jedanaesti put će biti organizovana regionalna manifestacija „Noć Knjige“, koja promoviše kulturu čitanja.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“. Manifestacija se održava istovremeno u Beogradu i u još 22 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, pod pokroviteljstvom „Eurobank“-e. Da bi knjige bile dostupnije čitalačkoj publici, Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja. Tako će tokom ove večeri cena jedne knjige biti niža 25% , dve mogu da se kupe sa popustom od 30%, tri knjige biće jeftinije za 35%, dok će popust na kupovinu 4 i više knjiga biti 40%. 

Popust na knjige ostalih izdavača je do 20%, popust na sve artikle „gift“ programa je 10% u svim knjižarama, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%. Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu, u svakoj knjižari će gostovati eminentni srpski pisci, brojni muzičari i glumci.Zainteresovani koji nisu u mogućnosti da posete neku od knjižara ili klubova čitalaca, moći će da slušaju prenos na stanici „Radio Laguna“. Omogućena je i „onlajn“ kupovina na sajtu www.delfi.rs, gde će važiti isti popusti. Spisak knjižara u kojima se održava tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ zainteresovani mogu da potraže na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

GTO                                                                

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu