Veče stendap komedije sa Marianom Aranđelović - iKragujevac


Kultura

Udruženje Vido organizuje novo veče stendap komedije i to premijerno sa jednom damom kao zvezdom večeri. U četvrtak 07.11.2013. od 20h u sali PMF-a nastupiće rođena Kragujevčanka Mariana Aranđelović, jedna od najboljih stendap komičarki u regionu, što potvrđuju njeni brojni nastupi u Beogradu, po Srbiji i Sloveniji.

Mariana je diplomirana glumica sa velikim iskustvom u pozorištu, filmu, radiju i televiziji. Stendap komedijom se bavi već skoro dve godine. Njene teme su televizija, posebno rijaliti programi, moda i muško-ženski odnosi.

Diplomirala je glumu 2000. godine u klasi glume i pozorišne režije. Prve godine profesionalnog rada bavila se edukacijom i stvaralaštvom za decu i mlade. Pozajmila je svoj glas mnogim popularnim animiranim junacima. Debituje na TV ekranu u projektu nacionalne televizije RTS, porodičnoj sagi “Selo gori, a baba se češlja“ tumačeći lik Milone. Prvim stendap nastupom na Festivalu uličnih zabavljača u Beogradu, avgusta 2011. godine, postala je prva stendap komičarka u Srbiji. Pored Mariane Aranđelović, kragujevačkoj publici će se predstaviti Strahinja Ćalović, Miloš Novaković i Goran Kumrić, lokalni stendap amateri koji su već uspešno zagazili u vode stendap komedije.

Karte se mogu kupiti od ponedeljka do četvrtka u 15h po ceni od 150 din a na dan izvođenja na ulazu po ceni od 200 din. Od ponedeljka karte će biti u prodaji u Lokalnoj kancelariji za mlade u ulici Save Kovačevića 5, svakog radnog dana do 15h. Ukoliko želite da rezervišete karte to možete uraditi na broj 0668203131 (Branislava) i u tom slučaju karte preuzeti najkasnije 20min pre početka nastupa. Sav prihod od ulaznica je donacija za organizaciju Internet konferencije u Kragujevcu IT Open 2014. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu