Dnevni horoskop za 13. maj - iKragujevac


Dnevni horoskop

Ovan pun energije, Bik zaslužuje sreću, Blizanci loši s finansijama, Rak podržava partnera, Lavu treba odmor, Devica mora da pazi na ishranu, Vaga traži podršku, Škorpija dominira, Strelac uspešan, Jarca čekaju dobre prilike, Vodolija vodi biznis, a Ribe se opuštaju. Ovo je današnji horoskop za danas 13.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Šansu ste možda trenutno propustili, ali ne zadugo možete opet da pokrenete mnogo toga u svom poslovno segmentu, jer umete da dirigujete i imate dovoljno energije da neke operacije dovedete u red.

Ljubav: Volite da dominirate u odnosima šIo je najlošije u vašoj vezi. Partner želi da ste intimnji i da ste tu, kako bi moglo na vas da se osloni.

Zdravlje: Puni ste energije.

BIK

Posao: Pomalo vas šef iritira svojim stavom. Odlično obavljate svoje aktivnosti i u tome ste ekspert, ali isto tako bi mogli da razmislite o promeni organizacije na bolje. Zaslužujete da budete srećniji, ovaj put.

Ljubav: Ne želite da se raspravljate oko sitnih dešavanja na polju emocija. Smatrate da treba da se bavite celinom odnosa i glasine, koje kruže da zaboravite.

Zdravlje: Povedite računa o vratnom delu.

BLIZANCI

Posao: Ne žalite se na trenutnu poziciju, koliko vam je loša finansijska situacija u odnosu na prethodni period. Možete vi mnogo više ovaj put ali imate osećaj da ste pojedine lekcije preskočili i niste uvideli gde grešite.

Ljubav: Možda ste precenili celu stvar između vas i partnera. Voleli bi da nađete sredinu i da pokušate da se stacionirate kraj partnera koga volite.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Vezali ste se za ljude sa kojima radite već neko vreme. Ne možata da odete u drugu radnu sredinu tek tako a da vam se srce ne cepa. Isuviše emotivno shvatate svet oko sebe.

Ljubav: Poželećete nešto više u životu, kako za sebe, tako i za drugu stranu. Podržavate partnera i neko može da se i na vas osloni, ovaj put.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

LAV

Posao: Imate odličan stav kada su vaše finansije u pitanju. Znate tačno čime bi voleli da se bavite i koliko ćete biti uspešni ukoliko budete sledili instrukcije, vaših mentora. Pokušajte povremeno da se odmarate.

Ljubav: Želite mnogo više od partnera nego što ste spremni da date. Partner stiče poražavajući utisak o vama.

Zdravlje: Vaš želudac je loše postavljen.

DEVICA

Posao: Imate odličan motiv koji vas vodi već neko vreme. Moraćete da dajete mnogo više i da se strpite za jedan finansijski bumerang. Pokušajte danas da skupite značajne činjenice o vašim zaduženjima.

Ljubav: Pazite kome se obraćate, kada su u pitanju isuviše intimne stvari u vašem ljubavnom životu. Imate iritirajući stav za ljude u okruženju.

Zdravlje: Morate da pazite šta jedete.

VAGA

Posao: Ne zaboravite da niste sami u organizaciji i da vam treba podrška osoba, koje su u vašem timu. Ukapirali ste već odavno da vam manje grupe odgovaraju i da tu leži ključ uspeha.

Ljubav: Volite da se partneru pokazujete u najboljem svetlu. Ne preterujte u tome ovaj put. Bićete podložni manipulaciji i pazite kome pričate svoje intimne stvari.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

ŠKORPIJA

Posao: Niste sami u poslu kojim se bavite. Volite da dominirate, ali za tim nema potrebe ovaj put. Volećete da se pokažete u najboljem svetlu i to je vaš najveći uspeh u polju finansija.

Ljubav: Niste se odavno opekli o nečije reči kao što to može danas da vam se desi. Jedna Devica vas neće štedeti, ovaj put.

Zdravlje: Pomalo vas iritira glavobolja.

STRELAC

Posao: Ne morate da se bavite finansijama u većoj meri, koliko se od vas traži mnogo veće angažovanje kroz koje ćete proći u narednom periodu. Budite spokojni na putu ka uspehu, koji vam je zagarantovan.

Ljubav: Isuviše ste individualni u svom stavu, pa se partneru čini da ne želite da budete intimni ni otvoreni na polju ljubavi. Nemate uzbudljivu situaciju, danas.

Zdravlje: Vodite zdrav život.

JARAC

Posao: Ne morate da dopustite da vas neko dezavuiše, koliko vam se namestila mnogo bolja solucija, koju ćete prihvatiti za neko vreme. Uglavnom, moraćete da sačekate pojedine aspekte kada budu dali, benefičniju energiju.

Ljubav: Glumite strogoću i ne želite da se otvorite na polju emocija, jer smatrate da deo ljubavne priče mora da ostane, isključivo u vama.

Zdravlje: Nemate ozbiljne tegobe.

VODOLIJA

Posao: Vaš privatni biznis je vaš najveći motiv kroz koji trenutno organizujete, nove poslovne poteze. Imate na umu mnogo bolje partije u kojima ste uvideli odličnu priliku pa se pridržavate pravila dovoljno disciplinovano.

Ljubav: Ne dozvolite da vas pojedini ljudi dezavuišu, kada su u pitanju vaše intimne stvari. Ne širite svoje emocije ljudima, koji su neprijatni prema vama.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

RIBE

Posao: Iritantna pozicija, koju trenutno imate nosi vam malo lošije aspekte na koje niste računali da vam mogu doneti ovako velike probleme. Od vas se zahteva da budete fleksibilniji, kako bi mogli da dovedete u red svoj organizacioni deo.

Ljubav: Zaljubićete se u jednog Raka. Emocije mogu biti obostrane i ne opustite da vam obaveze pokvare trenutno raspoloženje. Opustite se.

Zdravlje: Imate pojačan kašalj.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu