Mali vaterpolisti stigli u kamp iz svih krajeva sveta - iKragujevac


Vesti
Šestu godinu za redom organizuje se Internacionalni kamp vodenih sportova Akademije talenata koji vodi proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen sa timom pedagoga, trenera kao i olimpijskih šampiona.

Desetodnevni sportski program odvija se na zatvorenom bazenu, ali i u Hotelu Kragujevac gde se organizovana predavanja i smeštaj.

Mali vaterpolisti stigli su u kamp iz svih krajeva sveta, a mnogi od njih se ponovo vrate narednog leta.

Polaznici Akademije talenata ponovo su u Kragujevcu.

Novu grupu polaznika koji deset dana imaju organizovan sportski program pružaju odlični uslovi u zatvorenom bazenu gde treniraju dva puta dnevno.

U programu je i suvi trening, niz predavanja, planirano vreme za odmor i druženje.

Stigli su iz cele Srbije, Nemačke, Austrije, Izraela.

Polaznici kampa već šest godina imaju jedinstvenu priliku da upoznaju naše zlatne olimpijske šampione, druže se i treniraju sa njima kao i sa najistaknutijim trenerima, pedagozima, predavačima.

Akademija talenata pruža mogućnost da se proživi dnevni ritam profesionalnih sportista, olimijaca.

Razvija se timski duh, i uči kako da se dostignu ciljevi.

Metodološki, sistematski pristup u radu sa decom pruža tim ne samo sportskih mentora, već i iskusnih psihologa takođe nekadašnjih vaterpolista.

Internacionalni kamp vodenih sportova Akademije talkenata omogućava polaznicima da testiraju veštine i sposobnosti na različitim nivoima takmičenja.

Ovu grupu polaznika, ali i sve ranije povezuje ljubav prema vaterpolu i ambicija da jednog dana budu deo olimpijskog tima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu