STEVOVIĆ: Novi sportski objekat na terasi otvorenih bazena - iKragujevac


Vesti
Novim sportskim objektom Kragujevac namerava da ponudi nove sadržaje koji će Grad pozicionirati na sportskoj mapi Srbije, rekao je Predrag Stevović član Gradskog veća sa sport, najavljujući početak projektovanja terase otvorenih bazena. Sredstva je obezbedio grad Kragujevac.



Time je konačno omogućeno da se reši problem prokišnjavanja terase, kao i urušavanje samog objekta koji će nakon toga dobiti potpuno novo lice i postati biser sportske infrastrukture grada Kragujevca. Novi objekat raspolagaće odgovarajućim kapacitetima za organizovanje i prijem većeg broja sportista i sportskih klubova koji bi ovde obavljali trenažne procese ili takmičenja.

stevovicbazeni3.jpg



U prizemlju je predviđen restoran sa atletskim centrom, malom salom i teretanom, dok bi na nivou same terase izgradili dve multifunkcionalne sale, sa spa centrom i tuševima, kazao je Stevović. Na spratu iznad nalaziće se smeštajni kapaciteti i na taj način bi u potpunosti zaokružili projektovanje terase kod otvorenih bazena.

stevovicbazeni2.jpg



Taj objekat imaće i komercijalni karakter za naš grad jer bi mogli značajno da prihodujemo od objekta, a sportistima omogućili pristup brojnim sadržajima – bazenima, novim salama, atletskoj infrastrukturi, ali i samom fudbalskom stadionu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu