DNEVNI HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR: Blizance zbunjuje emotivno-poslovni odnos, Rakovima stiže novac - iKragujevac


Vesti

Šta vam zvezde predviđaju za danas, saznajte u dnevnom horoskopu.

OVAN

POSAO: Oni koji su u stabilnoj vezi imaju malo problema i osećaju nestabilnost i napetost u odnosima. Niste navikli na to, volite sve da isplanirate i analizirate, a sada je to nemoguće.

LJUBAV: Možda osećate da ste na gubitku, ali grešite. Partner je mudar i radi za vas iako to ne ume da kaže, ali važno je da to pokazuje delima – nemojte biti sitničavi!

ZDRAVLJE: Zadovoljstvo koje osećate zbog jedne lepe vesti u vezi sa prijateljem biće motivacija da i sami počnete sa promenama u načinu ishrane, sporta i zdravih navika.

BIK

POSAO: Dolazi do smirivanja poslovnih odnosa, zadovoljstva i postizanja dogovora. Ako treba nešto da konkretizujete, neka to bude danas.

LJUBAV: Mnogi od vas poželeće da menjaju sopstveni emotivni život bez obzira na cenu. Savetujem vam da ne brzate i da posle razgovora sa jednom osobom koja dolazi sa puta donesete odluku koja će biti dobra za vas.

ZDRAVLJE: Bez većih problema.

BLIZANCI

POSAO: Imate pomoć osobe na koju niste ni računali. E, to je iznenađenje! Znali ste da vas simpatiše, ali niste ni pretpostavili da će vam biti od pomoći.

LJUBAV: Ovo je dan nirvane i tako treba da bude. Slobodni imaju zanimljivu šansu preko posla.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

RAK

POSAO: S obzirom na to da novac stiže u interesantnim iznosima, samo napred! Prestanite da živite u prošlosti i okrenite se ka realnoj budućnosti koju sami planirate da realizujete.

LJUBAV: Promenite sve što vas je sputavalo, jer jedino na taj način postajete spremni za divne događaje koje vam je sudbina namenila.

ZDRAVLJE: Muči vas tegoba za koju ste mislili da je davno rešena.

LAV

POSAO: Već neko vreme imate utisak da vas neko sputava i da vam kvari planove.

LJUBAV: Koristite nove tehnologije, poput interneta, Fejsbuka. Na mreži vas čekaju zanimljiva poznanstva.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni promenama raspoloženja, ali na žalost negativno. Ta negativna energija više je okrenuta prema vama samima nego prema drugima.

DEVICA

POSAO: Iako se osećate pomalo nestabilno zbog neraščišćenih poslovnih odnosa, postižete značajniji dogovor sa osobom koja već duže vreme pokusava da vas poslovno destabilizuje.

LJUBAV: Iznenadne provale emocija, uzbuđenost u ličnim kontaktima, emotivnim odnosima i neki neobjašnjivi strah koji izaziva veliku napetost potrajaće do kraja dana.

ZDRAVLJE: Nizak krvni pritisak.

VAGA

POSAO: Nije u pitanju posao, već želja da nešto radite po pitanju stambenog ili poslovnog prostora. Imate potrebu da sve menjate. Počnite od sopstvenog izgleda, ostalo će doći kasnije.

LJUBAV: Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, ali za sada nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke.

ZDRAVLJE: Moguća je nervoza.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte računati da ćete završiti sve u roku koji ste sami sebi zadali. Vi kad se upustite u nešto, tu nema kraja.

LJUBAV: Vrlo ste posesivni i teško delite partnera sa drugom osobom. Možda vam sve to neće smetati na početku, ali kasnije, eto problema. Ukoliko imate hrabrosti da se borite sa vetrenjačama, samo napred.

ZDRAVLJE: Budite što aktivniji, prija vam bavljenje sportom.

STRELAC

POSAO: Ako ste razgovarali o nekom novom poslu, sada je vreme za potpis i konačan početak. Ako ste ga tražili, počnite da ga radite.

LJUBAV: Strelci koji su slobodni imaju iste želje kao i oni koji su u braku, s tom razlikom što slobodne privlači osoba koja je zauzeta. Spremni ste za ovakav odnos, ali se zapitajte koliko je to dobro za vas.

ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Zamislite, čak i isplata kreće redovnije i bez zakašnjenja, što će vas sigurno obradovati.

LJUBAV: Naglašena je potreba za traženjem ljubavi i sigurnosti više nego želje intimne prirode.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije.

VODOLIJA

POSAO: Posla i dalje ima. Ne žalite se, zasucite rukave i radite! Prihvatite dodatna angažovanja, ako ni zbog čega drugog, a ono da se uverite kako dobro radite pod pritiskom.

LJUBAV: U emotivno – partnerskim odnosima malo se toga dešava.

ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje ušiju.

RIBE

POSAO: Počnite sa promenama načina života koji vam ne odgovara – koliko god za to sada nemate elana, bićete oduševljeni.

LJUBAV: Počinjete da težite ka partneru koji će biti uz vas i u dobru i u zlu, a ne kao do sada samo veza za jednu noć.

ZDRAVLJE: Pred vama je dobar dan za oporavak od stresa.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu