Stigli izborni listići - iKragujevac


Vesti

U pratnji predstavnika Gradske izborne komisije i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, iz štamparije JP “Službeni glasnik“ u Beogradu, danas oko 13 časova dopremljeni su glasački listići i izborni materijal za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca raspisanih za 24.april 2016.godine.

Štampanje glasačkih listića i izbornog materijala počelo je juče u popodnevnim satima, tako da je 154 264 glasačkih listića i 0,3% rezerve odnosno 463 dodatnih glasačkih listića kao i ostali izborni materijal za 168 biračkih mesta, nakon završetka štampanja transportovan za Kragujevac- rekao je medijima predsednik GIK-a Branko Savić. On je dodao i da izborni materijal čine zapisnici pre i posle izbora, zapisnici o primopredaji izbornog materijala, zapisnici o radu biračkih odbora, kao i rešenja o utvrđivanju zbirne izborne liste.

“Glasački listići i izborni materijal smešteni su u sali 105 gde će se, tokom dana, obaviti razvrstavanje po biračkim mestima a onda će biti prenet u salu 108 gde će, pod nadzorom pripadnika PU Kragujevac, biti do četvrtka 21.aprila. Tog dana će materijal za lokalne izbore zajedno sa materijalom za vanredne parlamentarne izbore biti distribuiran biračkim odborima“, rekao je predsednik GIK-a Branko Savić. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu