Nik Vujičić večeras dolazi u Kragujevac! - iKragujevac


Vesti

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika, Nik Vujičić gostovaće večeras u našem gradu.

Ovaj australijanac srpskog porekla održaće svoj motivacioni govor u Hali Jezero sa početkom od 20h. Sav novac prikupljen od prodaje karata biće usmeren u humanitarne svrhe i pomoć organizacijama i institucijama koje se bave problemima osoba sa invaliditetom. Svi koji još uvek nisu nabavili kartu moći će to da učine i na sam dan događaja na biletarnici Hale Jezero.

Nik Vujičić držao je govore u oko 50 zemalja i razgovarao sa više od 5 miliona ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona pregleda iz celog sveta. Danas je izuzetno traženi motivacioni govornik i na svetskim konferencijama i skupovima.
Autor je i knjiga “ Živeti slobodno” i “Nezaustavljiv“ a uspeo je i da snimi kratkometražni film “Butterfly circus” za koji je i dobio nagradu za najboljeg glumca.

Nik će govoriti na engleskom ali će biti obezbeđen simultani prevod za sve prisutne. Pored Kragujevca na svojoj balkanskoj turneji on će posetiti i Beograd, Novi Sad, Niš, Skoplje, Podgoricu i tom prilikom promovisati svoju novu knjigu u kojoj govori o vršnjačkom nasilju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu