LUDI TIKET: Šumadinca samo JEDAN pogodak delio od gotovo TRI MILIONA! - iKragujevac


Vesti

Da je pogodio u centar mete verovatno bismo konstatovali da u Šumadiji živi najveći poznavalac južnoamerićkog fudbala na ovim prostorima. I pored jednog promašaja zaslužio je stisak ruke i dubok naklon, ali to će mu biti slaba uteha.

Naš igrač koji živi ili je tiket uplatio u Kragujevcu pogodio je četiri od pet parova stavljenih na tiket. Bio je blizu da pogodi kvotu 2847.33 koja bi mu uz MOZZART-ov bonus od tri posto (ili u ovom slučaju 85433 dinara) donela sjajan dobitak od 2.9933.201 dinar. Međutim, njegov južnoamerički koktel od pet parova imao je samo jednu manu. U njemu je bilo začina iz Vencuele koji je našem igraču ostavio gorak ukus u ustima.

 

Dakle, on je u duelu između Minerosa i Žulije čekao tri gola na poluvremenu. Domaćin je poveo u devetom minutu, dakle bilo je vremena da se kladilac iz Kragujevca usreći, ali... Mreže se nisu tresle do 61.minuta. Nedovoljno za radost našeg igrača.

On je predosetio goleadu na čilenaskim mečevima (La Serena – Magalanes, Puerto Mont – Koberola), a takođe pogodio je da će na meču Ol Bojsa i Novog Čikaga biti više od tri gola u prvom poluvremenu. Došla mu je u kvota 3.20 u duelu Amerike i Tigresa...

Međutim, meč u Venecueli ga je lišio dobitka, mada je na osnovu benefita „naplati promašaj“ inkasirao 5.000 dinara.

 

Izvor: mozzartbet

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu