Alcatelov telefon za bake i deke - iKragujevac


IT

Ukoliko još uvek razmišljate o tome šta da kupite svojim najmilijima, razmislite o novom mobilnom telefonu, posebno kreiranom za starije korisnike.

 

Zaista je pravo uživanje čuti se sa svojom bakom i dekom kada god poželite ili kada oni to požele. Još je bolje ako i oni imaju mogućnost da vam se obrate kada god se za tim ukaže potreba. Mobilni telefon svakako je pravo rešenje, ali nisu svi telefoni jednostavni za korišćenje, niti svi telefoni poseduju dovoljno prilagođen dizajn za korišćenje tastature bez naočara.

Ukoliko tražite upravo takav telefon, onda pogledajte prazničnu ponudu mt:s-a u kojoj se nalazi i Alcatel OneTouch 282. Ovaj model ima kućište ergonomski oblikovano i nije težak, ali ono što je najvažnije jeste to da ima veoma velike i lako pristupačne tipke, koje se jasno vide. Telefon dolazi sa TFT kolor displejom dijagonale 1.8 inča, a Meni mu je prilagođen za korišćenje i osobama koje slabije vide.

Fontovi su podebljani i uveličani, a sistem Menija je logičan i u njemu će se lako snaći i korisnici koji prvi put koriste mobilni telefon. Alcatel OT 282 dolazi sa podsetnikom, alarmom, tasterom za slanje SOS poruke na jedan ili više brojeva i SMS uslugom. Imenik pamti do 250 unosa, a lista poziva do 20 poslednjih brojeva.

Uz telefon se dobija i stalak, na kojem se može držati uvek dostupnim, dok taj dodatak ujedno funkcioniše i kao punjač. Druga posebno bitna stvar jeste baterija kapaciteta 1.000 mAh, koja obezbeđuje nedelje rada na čekanju i do čak sedam dana uz svakodnevno korišćenje.


Idealan uz mt:s Kontrolu troškova

mt:s se pobrinuo da u vreme prazničnih darivanja spremi posebnu ponudu: Alcatel OT 282 i Kontrola troškova tarife.

Kupovina telefona u ovim paketima omogućava vam da svakog meseca plaćate tačno utvrđen iznos postpejd računa, dok istovremeno svakog meseca dobijate minute, poruke i internet megabajte na svoj postpejd račun. Više o Kontroli troškova saznajte OVDE.

U paketima mt:s Kontrola troškova 500, 1000 i 2000 ovaj telefon košta svega jedan dinar, uz ugovornu obavezu na dve godine.

Izvor: Mondo

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu