SKC: Program za period 23.12.-29.12.2013. - iKragujevac


Kultura

Ponedeljak, 23.decembar – Art galerija u 22:00h
Džez veče

Sreda, 25.decembar – Kutija šibica u 20:00

Završna radionica – Pesnička Nova godina
Učestvuju članovi književne radionice SKC-a

Kao i svake godine, sezona književnih večeri se završava čitanjem mladih autora i autorki iz Književne radionice SKC. Damir Nedić, Marko Leštanin, Olivera Marković, Krinka Kozlina i drugi perspektivni stvaraoci koji kod nas oštre svoja pera, poželeće svim svojim vernim čitaocima srećnu Novu godinu.

Sreda, 25.decembar – Sala PMF-a u 20:00

Posle uspešnog prvog gostovanja, Udruženje Vido u sradnji sa Studentskim kulturnim centrom organizuje novo veče stendap komedije sa jednim od najpopularnijih komičara na Balkanu Nenadom Danilovićem, poznatijim kao Neša Bridžis. Događaj se održava u sredu 25.12.2013. od 20h u sali PMF-a.

Jedan od najpoznatijih komičara u regionu, Nenad Danilović, član je organizacije Standup.rs i do sada je imao više od 500 nastupa u klubovima, pozorištima i kulturnim centrima širom regiona. Internet publici je poznat po hitu „Hej Riki Martine“ koji je nastao jednog dana kada je Neša kod sebe slučajno imao kameru… Stendap komedijom bavi se, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio. Sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika Mek Donalds-a i mnoge druge avanture – jedva čeka da podeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone „Kamičak i bjela roljetna“.

Cena ulaznice je 250 dinara. Karte će biti u prodaji u Kancelariji za mlade u ulici Save Kovačevića 5, od ponedeljka do srede ISKLjUČIVO OD 11h DO 15h. Karte koje ne budu prodate do srede u 15h, biće i na ulazu od 19h.

Informacije od ponedeljka na telefon 063345145 – Nikola Repanović – zvati od 10h do 17h. Zbog velikog interesovanja preporučujemo da obezbedite svoje mesto na vreme. Sav prihod od ulaznica je donacija za organizaciju Internet konferencije u Kragujevcu IT Open 2014.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu