SKC: Otvoren konkurs za izlaganje - iKragujevac


Kultura

Galerija SKC Kragujevac raspisuje konkurs za izlaganje u 2014. godini. Konkurs je otvoren od 20. decembra 2013. do 24. januara 2014. godine.

Konkurs je otvoren za samostalne umetnike, izlagače i kustoske izložbe-projekte autora iz Srbije. Konkursom su obuhvaćeni i jednodnevni programi - prezentacije, projekcije i promocije. Takođe, na konkurs mogu da se prijave i studenti završne godine fakulteta i akademija umetnosti. Prijave razmatra umetnički savet Galerije SKC.

Konkursna dokumentacija treba da sadrži:

- opis projekta do 2000 karaktera,
- vizuelnu dokumentaciju do 10 reprodukcija radova koji se predlažu za izložbu sa nazivom, tehnikom, dimenzijama i godinom nastanka,
- profesionalnu biografiju i kontakt podatke.
Studentski kulturni centar izlagačima obezbeđuje:
putne troškove autoru, na dan otvaranja izložbe; troškove štampanja kataloga, plakata i pozivnica, autoru se obezbeđuje 30 kataloga, medijsko predstavljanje autora. Uslovi izlaganja i obaveze autora definišu se ugovorom. Autor je u obavezi da ostavi jedan od radova sa izložbe u vlasništvo Galerije SKC.

Autori svoje prijave mogu poslati na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

Studentski kulturni centar Kragujevac Radoja Domanovića 12
34000 Kragujevac sa naznakom Za konkurs galerije.
Konkursna dokumentacija se ne vraća.

Rezultati konkursa biće saopšteni do 17. februara 2014. godine
Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu informisati putem telefona 034/ 336-122 ili maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu