ZLATNO DETE: Ona je teniska nada Kragujevca (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Završeno je Letnje prvenstvo Srbije 2017. u konkurenciji do 14 godina, a trofeje su odneli Natalija Senić i Filip Mandović.

Kod devojčica trijumfovala je Natalija Senić koja je bila postavljena za drugog nosioca. U borbi za trofej Natalija je odmerila snage sa Darjom Šuvirdjonkovom i do trona je stigla ekspresnom pobedom 6:1, 6:0.

Ovo je bilo njeno peto finale Državnih prvenstava i treća titula. Prethodne dve osvojila je u konkurenciji do 12 godina.


Srećna sam i zadovoljna osvajanjem nove titule, meni posebno drage jer ovo je Prvenstvo države i uvek je poseban osećaj igrati na domaćem terenu i boriti za naziv najboljeg u svojoj zemlji. Očekivala sam teže finale, znam da je Darja sjajna teniserka, ali danas nije pružila ono što zna i ume. Meni je sve išlo od ruke, bila sam maksimalno koncentrisana i sprema na trijumf, što sam i dokazala. Sada ću se okrenuti Tennis Europe takmičenjima, kao i reprezentaciji, gde nam sledi Letnje prvenstvo Evrope, gde očekujem da ostvarim sjajan rezultat. – rekla je Kragujevčanka nakon finala.

Danas u 12 sati – Svečani salon - Svečani prijem za mladu Kragujevčanku Nataliju Senić, koja je trijumfovala na Letnjem prvenstvu Srbije u tenisu za devojčice do 14 godina starosti. Ovo je bilo peto državno finale, a treća titula prvaka za našu mladu teniserku. Prijem organizuju predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinović i pomoćnik gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta Nikola Urošević.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu