“Radnički 1964” jači od “Dubočice” - iKragujevac


Sport

Rukometaši „Radničkog 1964“ su u utakmici drugog kola Super B lige savladali leskovačku „Dubočicu 54“, rezultatom 26:22.

Najefikasniji u redovima domaćina su bili Stefan Stanojev i Miloš Milosavljević sa po pet golova, dok se kod gostiju istakao Miodrag Čičić sa četiri postignuta gola.

Od samog starta utakmice domaći su nametnuli svoj stil igre i čvrstom odbranom i raznovrsnom igrom u napadu povećavali vođstvo do maksimalnih četiri razlike u 23. minutu igre. Gosti su pokušavali da se približe raspoloženom domaćinu, ali se na poluvreme otišlo sa tri gola prednosti za „Radnički“.

Na početku drugog dela igre igrači „Dubočice“ kreću na sve ili ništa i smanjuju rezultat na samo gol prednosti u 37. minutu, ali domaći od tog trenutka pojačavaju odbranu uz raspoloženog Ognjena Jovanovića na golu i raznovrsne Stefana Stanojeva i Miloša Milosavljevića u napadu dolaze do maksimalnih šest golova prednosti u 45. minutu. Do kraja utakmice gosti su pokušali u par navrata da preokrenu rezultat, ali im domaći nošeni podrškom sa tribina nisu dozvolili.

“Radnički 1964” sledećeg vikenda u okviru trećeg kola Super B lige gostuje ekipi “Planinke” u Kuršumliji.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu