KG PRIČA: Pred građane sa realnim planovima i ostvarivim obećanjima - iKragujevac


Vesti

Građani od učesnika u izbornom procesu zaslužuju realno ostvarive planove i obećanja, a od buduće gradske vlasti da kao uhodan tim radi na razvoju i modernizaciji Kragujevca.

KG priča će na tome i dalje insistirati, kaže nosilac liste pod rednim brojem 7, Boris Kovačević Šuma, analizirajući iskustva i utiske iz dosadašnje kampanje.

“U kampanji smo svedoci paradoksalnih situacija da mnogi drugi politički akteri nude svemirske brodove u gradu, da nude mora i okeane, a da istovremeno u pojedinim delovima grada ne postoje elementarni uslovi za pristojan život. Vreme je da “stanemo na loptu”, da pričamo ono što je realni ostvarivo i što je neophodno da se uradi u samom gradu”, kaže Kovačević.

Nosilac liste Kragujevačka priča napominje da svi koji traže poverenje građana moraju da vode više računa o ljudima i da više razmišljaju o sredini u kojoj živimo, a da mnogo manje budu rukovođeni uskim ličnim i stranačkim interesima.

“Moramo svi drugačije da radimo u političkom procesu kako bismo ponovo zadobili poverenje građana. Upravo zbog nerealnih i apsurdnih predizbornih obećanja, o kojima govori većina drugih političkih stranaka, ljudi su izgubili poverenje u sve koji se bave politikom”, naglašava Boris Kovačević.

Timski duh koji vlada u KG priči presudan je za dobar rezultat. To bi trebalo da krasi i buduću gradsku vlast, bez obzira ko je sve bude činio, jer će samo na taj način moći da se učini ono što je dobro za Kragujevac.

Jednostavno, politika ne mora da bude onakva kakva je danas, ona može biti mnogo lepša, poručuju iz Kragujevačke priče.
  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu