NAJBOLJI LEKAR U KRAGUJEVCU: Mladi je posebno obožavaju! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Dr Bisenija Radivojević je rođena 13.03.1959. godine u Kraljevu. Osnovnu školu i Gimnaziju završila u Kragujevcu.

Studenti je obožavaju, kažu da je prijatna, nasmejana i pravi stručnjak.

Kada odem kod nje, ispričam se, iako me nešto boli, bolje mi je. Ona leči rečima i osmehom. - kaže studentkinja iz Kragujevca.

Završila Medicinski fakultet u Beogradu – odeljenje u Kragujevcu 1986. godine. Specijalizaciju iz ošte medicine završila na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu 1997. godine.
Na Medicinskom fakultetu u Beogradu diplomirala menadžment u sistemu zdravstvene zaštite 2012. godine i stekla zvanje master. U Domu zdravlja Kragujevac kao doktor medicine radi od 1987. do 1992. godine. Od 1992. do 2000. godine radi kao koordinator za zdravstveno vaspitni rad.

Načelnik polivalentne patronažne službe i koordinator Preventivnog centra bila od 2000. do 2008 .godine. Od 2008. godine načelnik Službe za zdravstvenu zaštitu studenata gde radi i kao izabrani lekar.

Kao član Tima za zdravstvo pri Skupštiti grada učestvovala u izradi Lokalnog plana akcije za decu 2004. godine i Lokalnog plana akcije za mlade 2009. godine Član Republičke stručne komisije za prevenciju pušenja od 2007. - 2009. godine. Od 2008. godine koordinator za akreditaciju Doma zdravlja Kragujevac i spoljašnji ocenjivač za akreditaciju u Agenciji za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije.

Prošla veliki broj edukacija iz oblasti javnog zdravlja, unapređenja kvaliteta rada i menadžmenta.

Aktivna i kao saradnik i volonter NVO-a Omladina JAZAS-a sa kojima radi na prevenciji HIV-a među vulnerabilnim grupama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu