Prijem za teniserku Nataliju Senić - iKragujevac


Vesti

Predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović i pomoćnik gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta Nikola Urošević organizovali su danas prijem za Nataliju Senić, koja je trijumfovala na Letnjem prvenstvu Srbije u tenisu za devojčice do 14 godina starosti. To je bilo njeno peto državno finale i treća titula prvaka.

Uspesi i pehari Natalije Senić lepa su slika koju iz Kragujevca šaljemo ne samo širom Srbije, nego i u okvirima Evrope i sveta – rekao je čestitajući na ostvarenim rezultatima Miroslav Petrašinović predsednik Skupštine grada. Svojim angažmanom Natalija šalje poruku svojoj generaciji da je zdrav sportski život nešto čemu bi i oni trebalo da teže. Natalija pokazuje pravi način kako utrošiti slobodno vreme i usmeriti energiju. Kada uložite rad, trud i energiju dođu rezultati. Biti tri puta uzastopno prvak Srbije, učestvovati u pet finala, uspeh je vredan svake pažnje. Titula najperspektivnije teniserke, najavljuje lepu budućnost.

Drago nam je što imamo takve sportiste u gradu – istakao je Nikola Urošević pomoćnik gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta. Trudimo se da maksimalno pomognemo kad god i koliko god možemo. Nekad je to, znamo i mi malo a nekada dovoljno, ali smo tu da se prilagođavamo finansijskoj situaciji u budžetu, koja nije idealna. Nadam se da Natalija ima dobre uslove za rad, jer Kragujevac ima dosta teniskih terena - rekao je Urošević i dodao da od Natalije, uz dobar stručan rad očekuje još bolje rezultate.

Natalija je počela da trenira tenis pre osam godina. Svakog dana na terenu provodi najmanje po dva sata. Za ovakve rezultate, kaže Natalija, potrebno je dosta truda, rada, zalaganja i odricanja. Pored toga, trudim se da budem i dobar đak, da kontrolišem i uspeh na terenu, ali i u školi. Nevena je inače završila Osnovnu školu “Stanislav Sremčević“ kao vukovac i školovanje nastavlja u Sportskoj gimnaziji u Beogradu.

Dobar deo zasluga za Natalijin uspeh pripada ne samo porodici već i treneru Milanu Milekiću.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu