Humanitarna akcija "Korpa dobrote" - iKragujevac


Vesti

Volonteri Crvenog krsta su juče 15. oktobra u prostoru Delta Park Tempo od 13 do 18 časova organizovali još jednu humanitarnu akciju "Korpa dobrote".

Iz ove organizacije upućen je apel građanima koji su pazarili u Megamarketu da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju makar jedan arikal koji će biti deo dragocene pomoći za najugroženije i najsiromašnije porodice.

Oktobar je mesec solidarnosti i prilika da se naglasi značaj zajedništva, humanosti kako bi se pomoglo ljudima u nevolji. Jedna u nizu planiranih aktivnosti je i prikupljanje artikala za korpu dobrote. Aktivisti Crvenog krsta najpre u megamarketu prikupljaju, a potom i distribuiraju namirnice.

Aktivisti Crvenog krsta poručuju da su paketi namenjeni i porodicama sa decom koja imaju teškoće u razvoju kao i starim i ugroženim sugrađanima na selu i dodaju da se borba protiv gladi nastavlja i u ponedeljak 17. oktobra kada se ceo Svet tog dana priseća i pomaže milionima gladnih. Tog dana će korisnici narodne kuhinje takođe dobiti dodatne namirnice iz ove humanitarne organizacije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu