ŽURKA: "Arsenal fest" počinje danas! - iKragujevac


Vesti

Do invazije dobrog zvuka doći će iz kruga „Kneževog arsenala”, sa desne obale Lepenice, večeras od 20.30 sati, kada u Kragujevcu počinje šesti „Arsenal fest”, koji će prethodno tokom danas biti najavljen brojnim svirkama širom grada.

 Tokom tri festivalska dana, do 25. juna, na tri scene – Glavnoj, „Garden” i „Eksploziv” – nastupiće više od 30 pevača i rok sastava, kao i di-džejeva iz zemlje i inostranstva.

Festival će otvoriti hor „Viva voks”, a drugog dana, na Glavnoj sceni, koncert će održati poznati britanski pank sastav „Toj dols”. Na ovogodišnjem „Arsenal festu” nastupiće još: „Asian Dub Fondation”, „Skank Anansi”, „Irish Stew”, „Bajaga i instruktori”, „Ateist rep”, „Partibrejkersi”, „Obojeni program”, „Električni orgazam”, Masimo Savić...

Posetiocima će i ove godine biti omogućeno da tokom festivala, za svega 500 dinara, borave u kampu pored fudbalskog stadiona „Čika Dača” na ulazu u Šumarice. Inače, „Knežev arsenal” je kolokvijalni naziv za staru „Topolivnicu” u Kragujevcu, prvu fabriku topova na Balkanu koja je počela sa radom sredinom 19. veka.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu