GTO Kragujevac: Obuka za internet promociju u turizmu - iKragujevac


Vesti

U četvrtak, 24. marta, u 10.00 sati, u Biznis inovacionom centru biće organizovana radionica „Savremene tehnike promocije i prodaje usluga u seoskom turizmu i manjim porodičnim smeštajnim objektima“. 

Edukativnu radionicu organizuje Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ u saradnji sa Visokom poslovno-tehničkom školom iz Užica, a predavači će biti profesor dr Radomir Stojanović i profesor mr Slobodan Petrović.

Teme radionice su vezane za načine promocije pojedinačnih turističkih proizvoda, značaj sajta, društvenih mreža i rezervacionih sistema za proces promocije i prodaje turističkog proizvoda i druge elemente promocije u savremenom turističkom poslovanju.

Edukacija je namenjena seoskim domaćinima i vlasnicima privatnog smeštaja, prenoćišta i manjih porodičnih objekata za smeštaj, proizvođačima zdrave hrane i domaćih proizvoda, kao i ostalim pružaocima usluga u turizmu.

Zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na broj 335 302, na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili lično, u Turističkom info centru, na Platou Robne kuće.

 

izvor/foto: GTO Kragujevac 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu