UŽAS: Otišao je na operaciju vena, a probudio se bez pola kože na leđima - iKragujevac


Vesti

Milisav Mitrović (63) iz Valjeva je otišao na operaciju vena u bolnici u Valjevu, a nije ni slutio da će se probuditi bez pola kože na leđima.

- Probudio sam se u užasnim bolovima i sve me je peklo. Imao sam plikove koji su pucali i iz kojih je curila limfna tečnost. Da sam znao šta će mi se desiti, ne bih nikada došao da se operišem - rekao je nesrećni čovek. Dok je bio pod anestezijom, njemu je nešto izgorelo leđa, krsta i predeo oko zadnjice. Bolelo je, boli i dalje, ali ja muški izdržavam – rekao je Milisav.

Jovan Mitrović, Milisavov sin kaže da su pretrpeli agoniju.

- Otac je otišao u bolnicu 13. avgusta da operiše vene i da ugradi bajpas u preponu. Sutradan je operisan i što se tiče vena sve je prošlo u najboljem redu. Međutim, probudio se iz anestezije sa nesnosnim bolovima po leđima, pekla su ga i svrbela, ali lekari su to ignorisali. Tek kad je moj brat došao da ga vidi, okrenuo ga je i ostao u šoku! Sve mu je bilo naduto, crveno, u plihovima, prepuno opekotina koje pucaju i krvare – ispričao je Jovan. Uprkos tome što je tražio da priča sa lekarima koji su bili u operacionoj sali kada se nezgoda dogodila, svi su izbegavali razgovor.

S druge strane, u valjevskoj bolnici tvrde da nije reč o opekotinama, već da je kod Milislava Mitrovića došlo do retke alergijske reakcije na još neidentifikovan lek.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu