JEZIVO: Preminula Ivana dobijala preteće poruke koje se tiču njenog verenika, nakon ubistva Radoša Joksimovića (FOTO) - iKragujevac


Info

Ivana Mlađović (30), Plejboj model i statista iz popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", koja je preminula u subotu u Kragujevcu, posle predoziranja narkoticima, dobijala je preteće poruke preko društvenih mreža nakon likvidacije MMA borca Radoša Joksimovića (27), takođe u Kragujevcu. Preteće poruke se tiču njenog verenika, Miloša Kovačevića iz Kragujevca.

 Plejboj model pronađena je mrtva u subotu u kući njenog prijatelja. Kako je ubrzo potvrđeno, ona je preminula od prekomerne količine droge koju je konzumirala. Pored njenog tela, u nesvesti, zatečen je njen verenik Miloš Kovačević, takođe u teškom stanju od velike količine droge.

On je i dalje u bolnici i nalazi se u kritičnom stanju.

Pre tačno mesec dana Ivana je objavila je na društvenim mrežama da je na dan likvidacije Radoša Joksimovića, MMA borca iz Kragujevca, koji je ubijen dok je sa advokatom sedeo u bašti restorana ''Neptun'', dobila preteću poruku da će uskoro biti ubijen i njen verenik Miloš Kovačević, poznat kao Kovač!

- Radoš je ubijen pre par sati. Kovač neka sačeka svoje vreme... - piše u jezivoj poruci koju je Ivana dobila na dan kada je Joksimović ubijen.

Ona je napisala da se oseća užasno zbog poruke koju je dobila.

- Ova poruka mi je stigla par sati posle Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu... Strašno - napisala je sada preminula Plejboj zečica.

Ko je verenik Plejboj modela koja je PRONAĐENA MRTVA u Kragujevcu?

Ovu poruku podelio je na svom profilu i njen verenik uz komentar:

"Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo. Počivaj u miru brate... A ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama, obične su si*ice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili šta već... Ne plašim se da umrem, dođi slobodno".

Oglasila se Soraja povodom smrti Ivane Mlađovič u Kragujevcu

Radoš dobijao jezive SMS poruke nekoliko dana pre ubistva

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu