LUDI TIKET: Dobitak od 2.000 evra ''istopio'' se u 10 evra - iKragujevac


Zabava

Kragujevčanin se odlučio za nekoliko igara i pet parova. Sve bi bilo u redu da Norvežani još jednom nisu „zaledili“ tiket…

Da će biti nerešeno i na poluvremenu i na kraju utakmice odigrao je na susretu brazilske serije A između ekipe Parana i Avai, a na ovoj utakmici nije bilo golova.

Za pobedu domaćina opredelio se na revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope između ekipe Birkirkara sa Malte i Širokog Brijega (2:0).

Igru kmb 1&2+I (pobediće domaćin i ukupan broj golova u prvom poluvremenu će biti dva ili više) namenio je za revanš susret kvalifikacionog meča za Ligu šampiona između ekipa B36 Toršavn i La Valeta 2:1 (1:1).

Igra 2ug 2-3 (ukupan broj golova u drugom poluvremenu će biti dva ili tri) bila je pogodna za još jedan susret u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Gruzijska Čihura poražena je od moldavskog Zimbrua 2:3 (1:1).

Nažalost, dvojka nije došla na meču druge norveške lige između ekipa Fredrikštad i Sandnes Ulf. Meč je završen bez golova.

Uplata od 230 dinara i ukupan koeficijent 1.012 našem igraču mogli su da donesu 237.423 dinara, a u ovu sumu uračunat je i MOZZART bonus koji je na pet odigranih parova dobitak povećao za dva odsto, odnosno za 4.657 dinara.

Naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa pet, tako da je na kraju ipak zaradio 1.150 dinara.

 

izvor: mozzartsport.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu