Dvosmislena šaljiva reklama za Fiat 500L [Video] - iKragujevac


Zabava

Nova reklama za "fijat 500 L", popularnog "fiću", usmerena je prema zaposlenim majkama, kojima je potreban automobil koji ispunjava sve njihove zahteve. A kako je u spotu otkrila glumica Rejčel Donovan, moderna majka je vrlo specifična - ona lažira orgazam, jede ostatke ribljih štapića i učlanjena je u književni klub samo da bi imala izgovor za čašu vina.

 

Umesto klasičnih reklama za automobile, kompanija "Fijat" napravila je izuzetak i rizikovala sa originalnim spotom o životu zaposlene majke.

Glumica Rejčel Donovan repuje o dnevnim obavezama u kući, koje uključuju kuvanje, spremanje i presvlačenje dece.

Šaljiva pesma "In The Motherhood" (u majčinstvu) postala je pravi hit na internetu, a neki od stihova glase:

"Učlanila sam se u književni klub samo da bih pila vino" (...) "Neispavana, u kući zatočena dane provodim, prodala bih oba bubrega da se malo odmorim".

Iako su zaposleni u početku mislili da je tema škakljiva, reklama je odobrena nakon što ju je generalni direktor "Fijata" pokazao supruzi, koja se smejala do suza. Video je okačen i na "Jutjub", gde ima više od dva miliona pregleda.

- Hteli smo da uspostavimo vezu s kupcima, pre svega sa dinamičnim mladim majkama, kako bismo pokazali da razumemo kakvim su zahtevima izložene dok balansiraju između majčinstva i želje da sačuvaju identitet koji su imale pre nego što su postale majke - objasnila je Elena Bernardeli, direktor marketinga "Fijata" u Velikoj Britaniji.

Reklamu potpisuje kompanija "Fiat Group Automobiles UK" i snimljena je za britansko tržište, gde bi "fijat 500 L" trebalo da počne sa prodajom ovog proleća.

Produkcijska kuća "Rubber Republic" ističe da je reklama usmerena prema mladim parovima koji ne traže samo automobil koji će zadovoljiti njihove potrebe, već i onaj koji će na pravi način predstaviti njihov karakter.

- Nismo želeli da ulepšavamo stvarnost. Cilj nam je bio da prikažemo majčinstvo na eksplicitan način. Srećom, tim iz "Fijata" je razumeo našu ideju - rekao je Nik Hejstings iz kompanije "Krow communications", koja je idejni tvorac projekta.

{youtube}eNVde5HPhYo{/youtube}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu