Devojka prodaje svoju nevinost - iKragujevac


Zabava

Rebeka Bernardo čim je napunila 18 godina dala oglas da prodaje nevinost da bi obezbedila pare za bolesnu majku

Rebeka Bernardo (18), mlada Brazilka, preko Jutjuba prodaje svoju nevinost. Na takav potez se odlučila kako bi pomogla svojoj bolesnoj majci koja je doživela moždani udar.

Rebeka je čula za Katarinu Miljorini, Brazilku koja je prodala svoju nevinost za 780.000 dolara na sajtu na kome mogu da se kupe nevine devojke. Iako Miljorini još nije dobila ni dinar, ona je postala poznata u celom svetu i pozirala je za duplericu u brazilskom "Plejboj" magazinu. Brazil čak razmišlja da li da australijski veb sajt tuži zbog trgovine ljudima.

"Za ovakav potez sam se odlučila odmah nakon što sam napunila 18 godina, kada je mama doživela moždani udar zbog kog više ne može da se kreće, ni da se hrani", kaže Rebeka. Ona je pokušala da zaradi novac radeći i više poslova, ali to im nije bilo dovoljno.

Jedna TV stanica ponudila je da plati troškove lečenja Rebekine majke, što je ona u početku prihvatila, ali je kasnije odbila pod izgovorom da televizija ne bi platila kupovinu nove kuće gde bi Rebeka i majka započele nov život.
Do sada je Rebeka dobila ponudu da za 35.000 dolara za svoju nevinost.

{youtube}VS6XoHhqka0{/youtube}

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu