Konkurs za upis dece u vrtiće u Kragujevcu otvoren do 22. marta - iKragujevac


Vesti

Roditelji koji traže mesto za svoju decu u vrtićima predškolskih ustanova "Đurđevdan" i "Nada Naumović" u Kragujevcu mogu se obradovati jer je raspisan konkurs za upis dece na celodnevni boravak. Ukupno je slobodno 398 mesta, a konkurs je otvoren do 22. marta.

Prema informacijama koje su objavljene, u vrtiću "Đurđevdan" postoji 271 slobodno mesto, dok je u vrtiću "Nada Naumović" dostupno 127 mesta za upis dece.

Zahtevi za upis, zajedno sa potrebnom dokumentacijom, mogu se podneti od danas u kancelariji koja se nalazi u ulici Prvoslava Stojanovića 10B, svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Postoji mogućnost slanja zahteva i putem pošte na adrese predškolskih ustanova ili elektronskim putem preko portala eUprave Republike Srbije na sajtu www.euprava.gov.rs.

Komisija će na osnovu pristiglih zahteva i dokumentacije vršiti bodovanje i rangiranje kandidata, a Preliminarna lista bodovanja i rangiranja biće objavljena najkasnije do 30. aprila.

Zahtevi za prijem dece na celodnevni boravak mogu se preuzeti na internet stranicama grada Kragujevca, kao i na sajtovima predškolskih ustanova "Nada Naumović" i "Đurđevdan", ili direktno u kancelariji broj 5 u ulici Prvoslava Stojanovića broj 10.

Ova inicijativa omogućava roditeljima da obezbede siguran i kvalitetan boravak za svoju decu dok su na poslu ili drugim obavezama, te se očekuje veliko interesovanje za upis dece u navedene vrtiće.

Za dodatne informacije i detalje o postupku upisa, roditelji se mogu obratiti nadležnim službama predškolskih ustanova ili Gradskoj upravi Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu