Novoizgrađeno igralište u Ulici LJube Vučkovića na Aerodromu - iKragujevac


Vesti
Radnici preduzeća Šumadije doo završili su radove na izgradnji novog igrališta u Ulici LJube Vučkovića u MZ Aerodrom. Novoizgrađeno igralište obišao je i predao na igru mališanima ovog naselja, Predrag Stevović, član Privremenog organa grada. Vrednost radova koji su počeli pre novogodišnjih praznika je nešto manje od 1,7 miliona dinara bez PDV-a. Stevović je podsetio da je ovo 60. urađeno igralište.


Igralište u Ulici LJube Vučkovića je 60. igralište koje smo uradili od početka mandata i vrlo sam srećan što smo uspeli da ga završimo i pored nepovoljnih vremenskih uslova i prazničnih dana, kazao je Predrag Stevović, član Privremenog organa grada i zahvalio se radnicima preduzeća Šumadija doo na istrajnosti i upornosti. Sreća najmlađih sugrađana nema cenu, a obezbeđivanje osnovne sportske infrastrukture za lepo i zdravo detinjstvo na igralištima u igri sa svojim vršnjacima, bez telefona, računara i društvenih mreža je ono što mi, kao lokalna samouprava možemo da im pružimo, kazao je on i istakao da će grad sa uređenjem i izgradnjom nastaviti i dalje a sledeće igralište izgrađeno po standardima Pravilnika o bezbednosti dečijih igrališta kao i sva prethodna, biće u MZ Ilićevo.

Radove na izgradnji novog igrališta u Ulici LJube Vučkovića ekipe preduzeća Šumadija doo otpočele su pre praznika i evo sada je kompletno završeno, kaže Jasmina Mihajlović, direktorka. Igralište sa spravama za decu uzrasta do 14 godina zbog njihove bezbednosti jer je u blizini parkinga, je ograđeno, ističe Mihajlović.

main_3 - 2024-01-23T143122.272.jpg

main_6 (28).jpg

main_4 (93).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu