Nagrade za najaktivnije učenike u zadnjem izdanju ''Dečijih iskri'' u ovoj godini - iKragujevac


Vesti
Predrag Stevović, član Privremenog organa grada Kragujevca i Mirjana Milenković, direktorka Ustanove kulture „Koraci“ posetili su OŠ „Treći kragujevački bataljon“ i učenicima IV/3 odeljenja ove škole uručili prigodne nagrade za najaktivnije učešće na konkursu „U zdravom telu, zdrav duh“.

Lokalna samouprava želi da podrži i nagradi talentovanu i dobru decu, kao što je to ovde slučaj sa učenicima IV3 odeljenja OŠ „Treći kragujevački bataljon“ koji su se pokazali kao najaktivniji u ovom izdanju časopisa ''Dečije iskre''. Odazvali smo se pozivu Ustanove ''Koraci'' da učestvujemo u nagradnoj igri i prigodnim poklonima pokazujemo da cenimo to što naša deca rade ali i da cenimo i rad nastavnog kadra u ovoj školi, kazao je Predrag Stevović, član Privremenog organa grada.

Ove godine aktivnost učenika u izdanjima „Dečijih iskri“ je bila veoma bogata. Konkurs ''U zdravom telu zdrav duh'' je samo jedan u nizu konkursa koji smo realizovali u saradnji sa Gradom Kragujevcom, u nameri da što više učenike osnovnih škola uključujemo u kreativno i kulturno stvaralaštvo, kaže Mirjana Milenković, direktorka Ustanove ''Koraci''. Učenici Osnovne škole ''Treći kragujevački bataljon'' su bili najaktivniji za ovogodišnje zadnje izdanje dečijeg časopisa i kao nagradu dobili su poklon u vidu košarkaških i fudbalskih lopti. Nastavićemo i dalje da realizujemo slične aktivnosti i motivišemo mlade da budu aktivni i kreativni, poručila je direktorka Milenković. Nagrade za najaktivnije učenike u zadnjem izdanju ''Dečijih iskri'' u ovoj godini

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu