Igralište za najmlađe korisnike usluga Centra ‘’Kneginja LJubica’’ - iKragujevac


Vesti
Pored Centra za razvoj usluga socijalne zaštite ‘’Kneginja LJubica’’, preduzeće Šumadija doo izvodi radove na izgradnji igrališta za decu površine 120 kvadratnih metara za šta su sredstva, u ukupnoj vrednosti 1,8 miliona dinara, obezbeđena iz donacija Grada, Ministarstva za ravnomerni regionalni razvoj, preduzeća i njegovih saradnika.

Radove je obišao Predrag Stevović, član Privremenog organa grada i sa v.d. direktorkom Centra Slavicom Novaković, razgovarali o tome da iako je poslednje u ovoj godini koje se gradi, jedno je od važnijih za najmlađe korisnike usluga ali i za sam Centar i Grad.

Igralište pored Centra ‘’Kneginja LJubica’’ ima mnogo veću vrednost od finansijske jer će klackalice, ljuljaške, njihalice i druge elemente, koristiti najmlađi korisnici Centra. Najzahtevniji radovi privode se kraju i očekujem da će u narednim danima biti završeni, kazao je Predrag Stevović, član Privremenog organa Grada i podsetio da je 28. igralište za decu koje se završava. Stevović je istakao da su sredstva za izgradnju obezbeđena iz donacija, od Ministarstva i preduzeća Šumadija doo, zahvaljujući se svima na velikom i humanom delu.

Vrednost radova za izgradnju igrališta je 1,8 miliona dinara i kompletno se radi iz donacija. Sredstva za tartan podlogu je obezbedilo Ministarstvo za ravnomerni regionalni razvoj a elemente za igralište, obezbedilo je preduzeće Šumadija doo sa partnerima, objasnila je Jasmina Mihajlović, direktorka Šumadija doo i dodala da su posebno ponosni na ovo igralište iako je poslednje koje se radi u ovoj godini.

U ime zaposlenih i korisnika Centra zahvalila se na donaciji i izgradnji igrališta koje će najviše značiti deci, korisnicima usluga centra i podsetila da je deo sredstava obezbeđen sa Božićne čajanke koju je još početkom godine za donatore organizovao, tadašnji gradonačelnik Dašić sa saradnicima.

main_5 (53).jpg

main_4 (82).jpg

main_3 - 2023-12-12T162254.642.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu