Novo dečije igralište u dvorištu OŠ „Dragiša Mihailović“ - iKragujevac


Vesti
OŠ „Dragiša Mihailović“ koja se nalazi u jednoj od najvećih mesnih zajednica, Stanovu, dobila je danas novo dečije igralište koje je obišao Predsrag Stevović, član Privremenog organa grada Kragujevca.

Ovo je 26. po redu dečije igralište od početka našeg mandata. Osećam veliki ponos zato što je ovo najveća mesna zajednica u Kragujevcu koja je dobila drugo dečije igralište. Vrednost ovog igrališta je oko 1,7 miliona dinara bez PDV-a.Po licima ove dece vidite da su presrećna, da je dečije igralište urađeno u skladu sa njihovim potrebama. Kada radimo dečija igrališta, mi se, svakako, prilagođavamo svom korisniku, odnosno deci, tako da je „Šumadija d.o.o“ uradila još jednom odličan posao – kazao je Stevović i najavio da nas očekje još dečijih igrališta, u drugim naseljima,

Nastavićemo da ulažemo u sportsku infrastrukturu, nastavićemo da ulažemo u decu, jer ovo je posao koji nikada nema kraja – poručio je Stevović.

Dalibor Tvrdišić, direktor OŠ „Dragiša Mihailović“ zahvalio se Gradu Kragujevcu i Predragu Stevoviću, članu Privremenog organa grada Kragujevca jer su prepoznali važnost i značaj da se jedno ovako, savremeno dečije igralište nađe upravo u dvorištu ove škole.

Škola se nalazi u centru jedne od najvećih mesnih zajednica u Kragujevcu i ovakvo igralište je od velikog značaja za ovaj prostor i za najmlađe u našem naselju koji na ovakvom mestu osim motornih, razvijaju i društvene, socijalne i druge veštine koje će biti od ključnog značaja za njihovo odrastanje i dalji razvoj – kazao je Tvrdišić.

main_5 (47).jpg

main_3 (89).jpg

main_1 - 2023-11-17T152611.363.jpg

main_2 (80).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu