Rekonstruisan otvoreni teren i najavljena izgradnja novog dečijeg igrališta na Deninom brdu - iKragujevac


Vesti
Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport danas je obišao rekonstruisani otvoreni teren (kod crkve) u naselju Denino brdo. S obzirom na činjenicu da se ovo naselje razvija ubrzanim tempom i ima veliki broj dece, Stevović je ovom prilikom najavio i igradnju novog dečijeg igrališta u blizini ovog terena.


U svakom naselju uvek je otvoreni teren ili dečije igralište jedan mali biser sportske infrastrukture, mesto za druženje i okupljanje dece i omladine, Izgradnjom i rekonstrukcijom sportskih terena donosimo radost u naselje jer to vidim po reakcijama naših sugrađana i pre svega dece, a tako je i ovde. Na ovom terenu urađena je kompletna rekonstrukcija, što podrazumeva izgradnju ograde oko terena, rekonstrukciju koševa i zamenu tabli.

Vrednost radova iznosi oko 680 000 dinara bez PDV-a. Želimo da ovo naselje oživi kao i druga naselja u gradu, i verujem da će u narednim mesecima i godinama Denino brdo izgledati potpuno drugačije jer već sada jeste drugačije kazao je Stevović i ovom prilikom najavio i izgradnju novog dečijeg igrališta koje će se nalaziti u neposrednoj blizino ovog terena

main_3 (76).jpg

main_4 (63).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu