Sportska oprema i za OŠ ''Moma Stanojlović'' - iKragujevac


Vesti
U okviru podrške školskom sportu u vidu donacije opreme za nastavu fizičkog, Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, posetio je danas OŠ ''Moma Stanojlović'' i uručio sportske rekvizite. Sa učenicima četvrtog razreda čijem je času fizičkog vaspitanja prisustvovao, Stevović je razgovarao o važnosti bavljenja sportom i zdravom odrastanju i razvijanju uz sport.

Sa učenicima četvrtog razreda sam razgovarao o njihovim željama, čime žele da se bave kad odrastu i raduje me što većina ima konkretan odgovor, kazao je Stevović. Pored toga raduje me što je većini omiljen čas fizičkog i što većina trenira i u drugim sportskim kolektivima različite sportove. Za zdrave generacije važno je sport zauzima važan deo u školskim i vanškolskim aktivnostima, ne samo zbog zdravog razvoja i sportskog duha već i lepog vaspitanja, poručio je Stevović i istakao da će grad nastaviti da podržava školski sport ali i prosvetne radnike jer čine stub obrazovanja i vaspitanja novih generacija.

OŠ ''Moma Stanojlović'' ima oko 750 učenika u 32 odeljenja, što znači da se na nedeljnom nivou održava oko sto časova fizičkog vaspitanja, kaže Rajica Kovačević, direktor OŠ ''Moma Stanojlović''. Oprema koju smo dobili je dragocena za decu i za kvalitetniju nastavu, kazao je direktor škole i zahvalio se gradu na podršci. Nadam se da ćemo sledeće godine uz podršku lokalne samouprave uspeti da realizujemo značajne planove za našu školu i učenike.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu