Izgradnja multifunkcionalne sportske hale projekat od nacionalnog značaja - iKragujevac


Vesti
Član Gradskog veća za sport Predrag Stevović sastao se danas sa ministrom sporta Zoranom Gajićem i tom prilikom razgovarao o izgradnji i rekonstrukciji sportske infrastrukture u Kragujevcu sa posebnim akcentom na projekat izgradnje multifunkcionalne hale u Velikom parku.

Imajući u vidu da će ova hala da se sastoji od tri zasebne sale namenjene borilačkim sportovima – boksu, rvanju, sale za karate i tekvondo ali i da je predviđeno da četvrta sala postane dom odbojke u Kragujevcu, država namerava ga uvrsti u projekte od nacionalnog značaja.

Izgradnjom multifunkcionalne hale veliki broj klubova dobiće adekvatne uslove prilagođene samo borilačkim sportovima i potrebama sportista ovih plemenitih veština, što u iznajmljenim prostorima u kojima sada treniraju u najvećem delu izostaje, rekao je Predrag Stevović. Uprkos tome, oni postižu fantastične rezultate, zboge čega zaslužuju, a i naša je obaveza da im, imajući u vidu da naš Grad predstavljaju u najboljem mogućem svetlu, omogućimo adekvatne uslove za trenažne procese i podstaknemo stvaranje novih šampiona. Takođe, iz istih razloga svoj dom u četvrtoj sali multifunkcionale hale dobiće i odbojkaši. Da izgradimo ovu multifunkcionalnu halu pomoći će nam Ministarstvo sporta a sa ministrom Gajićem razgovarao sam o načinu na koji ćemo ovaj projekat zajedno realizovati, kazao je Stevović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu