Teren u MZ Beloševac na listi rekonstruisanih sportskih terena - iKragujevac


Vesti
Nakon novoizgrađenog igrališta za decu u MZ Beloševac, završena je i rekonstrukcija terena za male sportove. Preduzeće Šumadija doo izvelo je radove na revitalizaciji terena, postavljena nova košarkaška konstrukcija, teren je označen i ograđen. Rekonstruisani teren u jednoj od većih prigradskih mesnih zajednica obišao je danas Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport i razgovarao sa sugrađanima.


Ovo je još jedan otvoreni teren za male sportove koji se sada nalazi na listi rekonstruisanih terena u Kragujevcu, kazao je Stevović i izrazio zadovoljstvo što je završen, jer su za njegovu rekonstrukciju pristizali zahtevi od velikog broja građana ne samo od Saveta MZ. U narednom periodu postavićemo i adekvatnu rasvetu kako bi dobio kompletan izgled i funkciju. Stevović je podsetio da je ovo druga rekonstrukcija sportske infrastrukture u MZ Beloševac posle nedavno novoizgrađenog igrališta za decu. Nastavićemo da ulažemo u kragujevčka naselja, gradska i prigradska jer želimo da obezbedimo pristup i osnovnu sportsku infrastrukturu za našu decu, omladinu i sugrađane i to terenima i igralištima po standradima koje smo postavili na početku mandata, istakao je on. Čeka nas veliki posao, bez obzira što je Kragujevac lider u Srbiji po broju novoizgrađenih i rekonstruisanih terena za male sportove i dečijih igrališta, jer svakako želimo više, poručio je Stevović.



Dejan Vasiljević, predsednik Saveta MZ, kaže da je Beloševac naselje u kojem živi veliki broj mladih porodica, mladih i dece i da je na zahtev Saveta nedavno izgrađeno igralište za decu a vrlo brzo zatim rekonstruisan i ovaj teren za male sportove.

Nakon novoizgrađenog igrališta za decu u MZ Beloševac, obratili smo se Gradskoj upravi za rekonstrukciju ovog terena i evo danas smo dobili rekonstruisan teren za naše sugrađane od predškolskog uzrasta do rekreativaca i sportista, kazao je Vasiljević i u ime Saveta MZ, zahvalio se Gradskoj upravi.

main_5 (34).jpg

main_4 (57).jpg

main_2 (60).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu