Sportski rekviziti i za mališane vrtića Švrća i Bubamara - iKragujevac


Vesti
Povodom početka Dečije nedelje koja se ove godine obeležava od 2. do 8. oktobra, član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, posetio je vrtiće Predškolske ustanove Đurđevdan, jaslice Švrća i vrtić Bubamara i uručio sportske rekvizite za aktivnosti mališana.

Uvek nam je isti cilj – da od malih nogu našim sugrađanima ugradimo ljubav prema sportu i lopti. Odrastanje uz njih je najlepše i najzdravije. Stevović je obišao vrtiće, razgovarao sa vaspitačima i upravom vrtića i najavio podršku i drugim obdaništima. Trudićemo se da ubuduće obezbedimo više sportske opreme i sve ono što su rukovodioci ustanova izdvojili kao najpotrebnije, poručio je on.

Brankica Stojković, medicinska sestra u jaslenom vrtiću Švrća kaže da je vrtić deo kampanje ’’Prvih hiljadu dana’’ u okviru koje se prate potrebe i interesovanja deteta u prve tri godine života kada se kod dece sve ubrzano razvija. Koliko god da je kolektivni način življenja u našem vrtiću, trudimo se da razvijamo i zadovoljimo individualne potrebe dece, kaže med. sestra, zahvaljujući se gradu na ukazanoj pažnji.

Obdanište Bubamara ima mešovite grupe i radi po Montesori metodi.

main_3 (65).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu