Stevović predao na upotrebu dečije igralište u Erdeču: Na igralištu postavljen video nadzor - iKragujevac


Vesti
Igralište za decu koje smo bili prinuđeni da premestimo na bezbedniju lokaciju jer je više od svih bilo na udaru vandala i koje smo postavili u dvorište Osnovne škole „Dositej Obradović“ gde je obezbeđeno video nadzorom, još jedno je u nizu kojim se Grad Kragujevac ponosi, rekao je član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović, predajući mališanima Erdeča igralište na korišćenje.

Po njegovim rečima jedan od većih problema tokom pravljenja igrališta je bila podloga jer su preko nje prelazili motori i dosta je uništili, pa je morala da se obnavlja. U saradnji sa komunalnom milicijom i policijom od sada ćemo češće obilaziti ovo igralište u koje smo uložili 1.170.000,00 dinara sa PDV-om, poručio je Stevović i najavio da ima još projekata čiji je završetak planiran najkasnije početkom novembra.

Izrazivši zadovoljstvo što je ovaj projekat realizovan baš u dvorištu škole gde će i predškolci i učenici imati lakši pristup igralištu, direktor OŠ „Dositej Obradović“, Igor Janjić, apelovao je na roditelje, decu i sve građane Erdeča da se zajedno potrude da ga sačuvaju.

main_1 (7).jpg

main_2 (7).jpg

main_4 (3).jpg

main_5 (5).jpg

main_6 (1).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu