Stevović uručio sportsku opremu košarkašima Radničkog - iKragujevac


Vesti
Sportsku opremu za bolje i efikasnije održavanje treninga dobili su i košarkaši kluba Radnički 1950. Trening u fiskulturnoj sali OŠ ’’Živadinka Divac’’ posetio je član Gradskog veća za sport Predrag Stevović i uručio opremu.

KK Radnički 1950 je ozbiljan, šampionski klub koji je danas prateći klub KK SPD Radnički. U ovom klubu sa mladim talentovanim košarkašima se radi veoma ozbiljno i spremaju se za velike izazove u košarkaškom svetu. Grad Kragujevac se ponosi ovakvim talentima jer će sutra predstavljati svoj grad, svoju zemlju. Trudićemo se da klubovima obezbedimo sve ono što je potrebno, kako bismo decu i mlade okrenuli sportu i jačanju sportskog i takmičarskog duha. Na nama da im obezbedimo uslove a na njima da treniraju i daju rezultate, poručio je Stevović, član Gradskog veća.

Novak Roganović, predsednik KK Radnički 1950 kaže da klub ima dve juniorske i dve kadetske selekcije. Kandidati smo za ulazak u jedinstvenu juniorsku ligu i nadam se da ćemo taj plasman već za vikend da ostvarimo, kazao je Roganović. Seniorski tim našeg kluba čine najbolji košarkaški juniori sa područja grada Kragujevca a to smo uspeli u saradnji i uz podršku SPD Radnički što nas je napravilo njegovim pratećim klubom. Mislim da imamo dobre uslove da se mladi igrači razvijaju jer nismo opterećeni takmičarskim rezultatima to nam je najveći adut za stvaranje kvalitetnih igrača, budućih nosilaca igre u Radničkom. Ubeđen sam i mnogo više od toga.

U okviru programa podrške sportskim klubovima, organizacijama i udruženjima koju Grad Kragujevac sprovodi u cilju unapređenja uslova treniranja do sada su pored, KK Radnički 1950, opremu dobili košarkaši Šuamdije i Foke. Sledeći klub je MVP.

main_5 (31).jpg

main_1 (91).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu