Završena rekonstrukcija terena za male sportove u Lepeničkom bulevaru - iKragujevac


Vesti
Radovi na terenu za male sportove iza hotela „Kragujevac“ su završeni i od danas deca i mladi iz naselja mogu ponovo da se rekreiraju.

Grad je kompletnu rekonstrukciju terena ne koju se čekalo nekoliko decenija unazad u potpunosti finansirao, rekao je član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, istakavši da otvoreni tereni za male sportove su izuzetno važni za život naše dece, omladine, a ovaj je izuzetno važan za ovaj deo Grada. Nastavićemo sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu i već su nam u planu radovi na još jednom terenu u centru. Kragujevac je grad sporta, i svima nama u lokalnoj samoupravi, gradonačelniku je podjednako važno u budućnosti sporta bude još više.

Za kompletnu rekonstrukciju, Grad je izdvojio oko 1,8 miliona dinara, bez PDV-a, a za radove je bilo zaduženo preduzeće „Šumadija d.o.o“. Urađena je ograda, nova asfaltna podloga, postavljen novi koš i golići za mali fudbal. Teren je i obeležen, tako da smo u ovom delu naselja, dobili nov prostor za sportove, rekla je direktorka preduzeća, Jasmina Mihajlović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu